Používám již delší dobu WL-5460AP s fw WRT-311 v 1.5.3. Kdykoliv updatuju na vyšší verzi (1.5.5, 1.5.7RC5), tak se po cca 2-3 minutách provozu vypne radiová část. Verze 1.5.3 chodí bez problémů. Má někdo podobnou zkušenost? Že by nějaká nekompatibilita s WRT-311? Nebo jen Straightcore nechce, aby se jejich fw používal v jiných zařízeních?
Takže 1.5.4 a 1.5.5 bez problémů? A v jakém režimu, AP? Já používám klient, ale dělalo to i v AP. Jediné co mi napadá je zkusit obnovit tovární nastavení, jestli to není tím nastavením z 1.5.3.
Dívné je že to 2 minuty běží bez jakýchkoliv problémů a pak najednou zhasne ledka wifi a bezdrát nejde...Pomůže jen restart.
tak jsem taky hodil to 5460ky fw wrt 1.5.3 prze sem na to cet hodne chvaly a potreboval jsem zrovna nat.. na lan portech to behalo vpoho, ale notebook asus se na wifi neustale odpojoval po cca 10min a pak se zas chytnul, mohl jsem zkouset becko gecko, fixly rychlosti, nic nepomahalo. a tak kdyz sem koupil voip branu co umi taky natovat tak sem si rek ze mi tam bude stacit zase jenom ovis fw v bridgi. jenze! pres recovery sem tam napalil zpatky standart ovis fw, ale ono to porad zilo na 1.254 jako ten wrt a ne na 100.252. takze jsem se do web nastaveni nedostal. protoze je ale recovery od appro, sel tam nahrat fw aplite54 a ten maka na vybornou, nezaznamenal jsem jedine odpojeni! takze appro rlz a wrt uz nikdy nechci videt..
Zrovna včera jsem se s tím pral, až jsem málem umrtvil AP, ale stále mi nechodí firmwary >= 1.5.4 - po pár minutách se vypne wifi část. Recovery, starej firmware, pak postupně WRT, ale jsem tam, kde jsem byl. A pořád se to hlásí jako WL-5460AP. Můžeš poradit, jak se to dá obejít?