Pokud nic nechytíš, tak bys mohl ještě zkusit překecat majitele nodu Salom, aby ti dal na strechu jeste jednu antenu (tedy pokud na nej vidíš)... přeju dobrý lov !
Ono to jde jeste presmerovavat skrze antenu??? Tak to jsem netusil!!! Ten spoj pak ale asi neni zase tak stabilni. Tato zprava mne prevelice potesila:-))) Jeste mne napada pridelat na strechu nejakou dlouhou trubku a na to antenu... Nevim ale jestli je takove reseni dost bezpecne. Zhruba 5 metru by melo stacit...
Mno to jsi mne trochu špatně pochopil - měl jsem na mysli pochopitelně anténu + 1 AP (třeba zase ovise) v režimu AP na Salomu (je to 300 metru, na antenu nemam odhad, nového Ovise jsem celkem nedavno kupoval za 1300 vč. DPH, 1x ovis bere pár wattů, čili příkon 2xprd nebo něco dvouanténového, jak se domluvíte ...).
Co se týče stavby stožárů - necítím se být povolaný, ale někdo to už myslím někde řešil - prohledej fórum .... Bylo by to samozřejmě asi lepší řešení, protože by jsi se připojoval přímo ....
P.S.: A nezapomínej na útlum anténního kabelu :(
P.P.S: Poslední orkán nám shodil i mnohem menší stožár
Je zapotrebi po resetu neco slozite nastavovat? Hrozne by mi pomohlo kdyby mi nekdo poradil co nejdrive. Doma nemam pripojeni a musim chodit k rodicum abych se dostal dal. Diky!!!
nevim si rady. jsem troska a jako troska koncim. jestli mi nekdo prakticky nepomuze jako treba danny tak nevim co dal. probl jsem snad vsechno. jsem vytrvaly a mam rad open projekty, dokonce i linux mam radeji nez widle. todle je na mne moc. nevim si rady a je to primitivum. prosim pomozte kdo je blizko. mam lepsi signal na jine zdroje a staci rict ze jsem tu mimo a ze se mam pripojit k jinemu. potrebuju rozumnou rec a ne paragrafy.... nemam tuseni co mi czfree prinese ale komunita takova mi je mi simpaticka sama od sebe...