Otázka je co na tom WAN portu můžeš mít, já mám toho Linksyse a ať jsem dělal co jsem dělal tak když si spustím ze sítě stream v HD kvalitě tak mi Linksys odpojuje sám od sebe wifi klienty - VoIP telefony - a docela dost tuhne. Teď mám objednané CISCO 871W které je sice dražší, ale dle mých testů je to bez problm.
Díky, asi to padne na ten Linksys a nahraju tam DD-WRT. Ty další co jste mi navrhli mají Realtek cpu a to neí tak výkonné jako Broadcom v Linksysu ne? Mimochodem kolik Mbit/s od toho můžu čekat LAN-WAN, tj. skrz NAT?
EDIT: 2rebel78: Toho se právě dost bojím. To ti dělalo s default firmwarem nebo i s jinejma? To Cisco je krásný, ale trochu mimo:-(
Ja osobne bych byl pro Linksys WRT54GL + OpenWRT, pokud se chse neco naucit tak je to maximalne vyuzitelny a konfigurovatelny zarizeni , Pokud je treba stremovat video tak v bcku no problem akorat to che umet a trochu si pohrat se strem servrem.
Naposledy upravil Samuel-Azagon 28.02.2007 v 21:31
Jednak mám rychlej net(2MB/s když se daří) a do budoucna prý bude ještě rychlejší plus ISP plánuje iptv a video-on-demand. Taky se hodně tahá přes ftpka v metropolitní síti, takže nechci aby mě to brzdilo a hlavně bych rád, aby to mělo alespoň lehce rezervu do budoucna.