Ahoj,prave jsem dokoncil vystavbu node "CZFree.Net.djdodo.test".Pokud mate nekdo zajem se pripojit,tak mi funguje dhcp.Dejte mi predem vedet.
Jedna se dle mapy o node djdodo-ladvi (P.8)
Naposledy upravil djdodo 03.12.2004 v 14:20
07.01.2003 v 00:37
djdodo
CZNET
Moznost pripojeni na P.8-Dablice,Liben,Prosek,Kobylisy,Strizkov,Holesovice,centrum
Zdar, myslis, ze by to dolezlo az do nove rodinnobarakove ctvrti smer Brezineves (konkretne ulice Senovska). Nebo pripadne kam jinam by mohlo byt videt?
No práve ž jsem na ty stranky koukal. Ale chtelo by to ten signal zmerit. Protoze v okolï jsou nody, ale takhle tezko rict zda jsou vidt nebo ne. Asi to okoli vyfotim
Ahoj ve spolek, kdyby mel nekdo zajem o pripojeni se k internetu, dejte prosim vedet. Zatim za to nic nechci, tedy minimalne do vanoc. Bude-li mit dotycny zajem o lepsi linku na kterou cekam a bude-li chtit prispet, budu rad. AP je na Jablonecke blizsi info mailem. AP je snad dostupne uz ted, pokud jsem neco nezmrsil (doufam, ze ne :-) ) Je zatim smerem na hotel DUO, ale kdykoliv mohu otocit, nebo pridat antenu. Kdybych nekoho snad rusil, nebo cinil jakekoliv potize, dejte mi rovnez vedet. uprednostnuji mail: rostex zavinac seznam nebo SMS 604-534-567