Chtěl bych iniciovat možnost vytvoření přístupového bodu v oblasti Tuchoměřic (to je hned za hranicí Prahy u letiště). Problém je, že Tuchoměřice jsou relativně v ďolíku vůči Praze - proto hledám případné další obyvatele této obce s výše položenými budovami, případně zájemce o spolufinancování pevné linky a její sdílení prostřednictvím WiFi. Jste-li někdo z oblasti a máte zájem tak dejte vědět !
Na padesatniku bydli dve segry - kamaradky neni problem je wifi napojit na dedina.net... z padesatniku se to pak casem da dal sirit... co ty nato? V tuchomericich znam Mayery, bratrance HOLCMANA, atd... mam tam par pribuznych
Jsem taky z Tuchoměřic a rád se přidám, možná bych věděl ještě o pár lidech, ale musim to s nimi prodiskutovat. Jsem mezi zámkem a kostelem. Nějeké PC AT Pentium Celeron 466 bych dal určitě dohromady. Bohužel nemám praxi s instalaci a nastavenim Linuxu, snad by nekdo poradil.
S tim nebude problem, rad pomuzu, jediny na cem to vysi je pocasi... ktery je momentalne pekne na how... mno takze az bude lepsi pocasi udela se nakej srazik atd... dyk to prece znate jak vznikaj wirelezzacky komunity ne
Dekuji za tvou nabidku a rad ji vyuziji. Rad bych tedy zridil wifi v Tuchoměřicich s pripojenim na dedina.net. Zajimalo by mne co to vsechno obnasi z hlediska moznosti pripojeni na na Dedinu a jake rychlosti pripojeni lze dosahnout. Bylo by nas asi 4-8. Preferuji ten srazik, samozrejme, pokud budes mit v dohledny dobe cas napis mne asi 1-2dny predem a domluvime se. Predem dekuji.
Psal me Jetson z Bustehradu, ze se kontaktoval s nekym od vas, ze bylo by mozno pres vas se napojit na Dedinu. To by bylo super.
Je potreba zjistit kam od vas vidite. Jestli to bude lepsi na Bustehrad nebo nekam na Kladno. Mame problem s konekt na Dedinu kvuli letisti. Na Stredokluky se asi dostanem, ale pres to letiste asi ne.
Takhle pres vas by to bylo sice obklikou, ale funkci. Zarizeni by jsme urcite zafinancovali na obou stranach. Jde jen ciste o pristup do czfree. Vim ze zatim na Dedine neni, ale doufam, ze v dohledne dobe bude.
jsem zde nový :-) bydlím ve Středoklukách a měl bych zájem o připojení k CZFreeNetu. Bohužel jsem v tomto oboru laik a nevím jak si připojení zajistit. Mohl by jste mi prosím někdo poradit jak si připojení zajistit a co všechno je k tomu potřeba a zhruba výdaje na potřebný HardWare. Předem moc děkuji.