No, kdy znamenalo jestli až po té, co budu napojenej na vás, a čimický pravidla bylo něco jako co děje, když někde něco padne, a tak. Každej účastník sítě obvykle mívý ňáký práva a ňáký povinnosti, což jsem myslel čimickejma pravidlama. A jak je to vlastně s vazbou cybernet a czfree.net?
Tak v pohodě. Co se mě osobně týče, dobrý slovo mi stačí, zvláš? od JFCH nebo bratří z bodu tři :-) Co to všechno probrat osobně? Hádám, že čimičák jsi taky, ne? Tak to bude kouda rychlejší. A vůbec, radši mluvim, než píšu :-) Můj mail by se tu někde měl obrazit, aspoň jsem ho nezakázal...
Co tam mate za mikrovlnne zarizeni? Kdybysme chteli udelat mikrovlnnou linku od nas k vam, muselo by se kupovat dalsi zarizeni k vam? A byly by na to volny kanaly, slo by pripojit 2 anteny na jednu kartu nebo by na kazdou kartu musela bejt jedna antena?
K nam se chce pripojit Klakson a to mikrovlnou tak uvazujeme, kolik mikrovln by se muselo poridit, aby to vsechno bezproblemove fungovalo. Nedoslo by k nejaky kolizi kanalu? Jake mate zkusenosti s pridelovanim kanalu? Predpokladam samozřejmě, že vše bude v limitech ČTÚ.
inzenyre, ty mas primou viditelnost na Klaksona? Pokud ne, tak si myslim jestli by nebylo lepsi dat AP k nam a k tobe a Klaksonovi klienta. Nemohl by pak ten tvuj klient soucasne obsluhovat AP u nas a i AP u jh? Nebo bys musel mit u sebe dva klienty? U nas by se dala sektorovka, k tobe smerovka, ke Klaksonovi smerovka.
Jake bys doporucil HW? Zcomax? Podle jake normy ten tvuj Zcomax jede? 802.11b? Nejake ty detaily jako FHSS, DSSS?
Je Zcomax kompatibilni s xi626 (ne ze bych vedel co presne je xi626 ale nekde jsem to zaslechl tak to opakuju abych moudre vypadal)?
Vcera jsem se nahodou dostal na strechu naseho baraku a co me prekvapilo, vidim na Cybernet. Vzdalenost dle mapy cca 800metru (jsem bod 'destiny P8'). Mam zajem se k vam pripojit, na stavbu Ronji nemam bohuzel cas, videl bych to na radio, popripadne komercni optika, muze mi nekdo poradit co je nejlepsi zarizeni (tak do 20000,-) ? Prostory na server mam, druzstvo souhlasi. Koho z Cybernetu mam zkontaktovat ?
Vzhledem k výši instalačního poplatku si myslím, že by pro vás bylo výhodnější připojit se rovnou mikrovlnou k Inženýrovi. Pak budete rovnou v czfree a nebudete nevolníci žádnýho providera, a mělo by vás to všechno vyjít levnějc.