Včera sem byl nějak mimo. Takže sem to trochu přehnal z nepochopení dotazu. Za což se omlouvám - je dost možné, že na ehternetu jsou vyvedené i data ze sériáku ... jen proč to nikdo neví?
To merlin: Asi máš na mysli, že do ethernetového konektoru pouštějí kromě eth. i data pro sériák zároveň. Řekl bych že dělat a vyvíjet převodník a sw přímo třeba pro TCP/IP data na RS232 data by výrobce zbytečně vyšlo dráž a složitě.
No to je fuk. Bylo by fajn kdyby takové rozhraní vyvedli do konektorů na krabičce. Ale teď se kolik wi-fi výrobců je svolných k tomu aby jim do ap každý drbkal. A ještě budou drbkalům jako my usnadňovat cetu ne?
A kdyby už náhodou jo, tak by bylo fajn vyvést i konektor pro EJTAG.
podarila se mi takova supr vec - nastavil jsem mod bridge, u LAN i WAN DHCP clienta a v pohode se pripojil na jiz predem vybrane AP...
jenze, pak mi doslo, ze nevim jak se dostanu na tu krabicku, tak jsem ji pripojil po ethernetu k routeru s DHCP serverem, prozkousel par IP adres a podarilo se mi na krabicku pripojit. Pak jsem chytre zmenil nastaveni u WAN na pevne IP (192.168.1.1) a ted se tam nemuzu skoro v jakekoliv kombinaci pripojit. Bohuzel reset nejak nefunguje a reklamaci nebo otevreni krabicky si nechavam jako posledni moznost.