doufam, ze se to tady uz neresilo, abych nebyl za nooba
poradilo se nekomu zprovoznit v nejakem FW telnet nebo premyslel nekdo nad tim pridat tam moznost pingu z webovskyho rozhrani 5460tky ?
nekdy by se to docela dost hodilo ...
Zdravím. Jsem začátečník, podařilo se mi dostat do webového rozhraní WL-5460, zrušit a znovu nahrát firmware, uploadnout na e8, ale nějak se mi nedaří nastavit wisp mód. Mám jednu IP adresu a chci zapojit dva počítače. Můžete někdo poradit, kde se zadává IP adresa přidělená od poskytovatele, kde IP adresa přístupu do webového rozhraní Ovislinku a kde adresy těch dvou počítačů? Případně další fígle, aby nezkolabovala síť... Díky
Byl dodán návod, jenomže WISP mód v něm ještě nebyl uveden. Našel jsem nějaké články, něco se nastavit podařilo, ale například jestli jsem pochopil správně, v nastavení WAN se zapisuje IP adresa určená poskytovatelem, jenže po uložení se mi vůbec neobjeví ve výpisu systémového nastavení.
nahral jsem do Ovise5460 FW z WRT-311 a kdyz jsem ho chtel dat zpet na origo, tak se mi to take nepovedlo
1) nalil jsem do Ovise APLite
2) pouzil jsem Recovery
Tak se mi to podařilo mastavit. Najednou se to v tom výpisu objevilo. Možná jsem měl dýl čekat,až se dokončí restart po nastavení každé položky - nevím. Ještě jsem sice nezkoušel druhý PC, ale vypadá to,že to funguje.
Zdravim, stala se mi nemila vec...nahral sem do AP z webu ovislinku recovery firmware. Po naharni sviti porad ledka Status a s Ap nejde nic delat...ani nenabehne nouzovy rezim. Jde s tim neco udelat nebo ho mohu pouzit jako tezitka pripadne hodit do kose???
Já jsem měl origos fimware od ovislinku dal jsem appro lite a ted to chci dát tak jak to bylo, ale podle toho návodu to nejde.
Prosím dejte mi jsem nějaké postřehy jak tam dát origos