Zdravím, dostal jsem se do prekérní situace. Přecházím z hw routru na MK. Na hw routru jsem spojil 2linky od isp ale v MK vůbec netuším jak. (v MK 2linky spojit a a znovu rozdělit)
Linky jsou od jednoho isp (asi za 2-3 měsíce bude garant. linka + záloha)
Můžete mě trochu nasměrovat. MK 2.9.2
Mam takovej vetsi problem . Mam wifi sit pouzivam 2 mikrotikovy stroje na 2,9,27 jeden stroj duron 950 jede jak vitr tim se pres 5ghz pripojuju na ten hlavni kde sou este 3x 2,4 ap a pak z tohodle kompa se pripojuju na poskytovatele kterej jede taky na mikrotikach ale org.
Problem je s tim hlavnim mikrotikovim ap uz sme koupily upsko uz sme sehnali novej pocitac(asi 3 roky starej Athlon xp jo akorat tam pouzivame redukci z pci na 4x mini pci ) a furt se to kousa neni to pravidelny ale asi tak 3-4x tejdne jestli mi nekdo pomuze vyresit tak ma u me 200 Moje teorie je ze se hadaj orginaly s cracklejma ale nevim
taky mi tuhnul router, taky jel na AMD a uz jede na Intelu a je klid, mam tam taky redukci 4xminiPCI, proste mi to jelo napred na AMD ok i mesic v kuse ale potom zacal tuhnout a pak tuhnul treba 2x za den tak sem koupil PIII s intel deskou a ted jede jak po masle, sem spojenej s poskytovatelem a ja mam original a on ma neorig mikrotika takze ...tim to nebude, zkousel sem vymenit i RAM chvili to jelo ale pak to zacalo zas.Takze budto si hraj a nebo tak dej Intel a budes mit pravdepodobne klid akorat at ta deska ma chipset od Intelu