ahoj
v soucasne dobe odebiram inet od spolecnosti pe3ny.net (bejval to connection).
Od vcerejska cca od 14 mi nejde konektivita.
Ping na jejich router na sitelu mi jde bez problemu (10.55.x.x nevim presne si to nepamatuji)
pokud ale dam ping nekam do netu tak se mi stroj lan.jablonka.czf
jiz dale ping nepropusti.
Muze mi nekdo poradit kde je problem zda v connection.cz nebo nede v routingu na lan.jablonka.czf. Pokud by byl problem na lan.jablonka.czf muze te se na to nekdo mrknout ?
dekuji za spolupraci a za napady
Ahoj mám stejný problém jako Prcík. Už asi tejden mi nejde net a veškerý provoz skončí na lan.jablonka.czf s hláškou že cílová síť není dostupná. Sem píchlej na AP jablonecká a net mám také od petřin.
Ahoj,
podle toho co vím, tak na Jablonce není router přes kterej to routovalo na Petřiny a ti co nejsou směrovaný pomocí Sedla tak se nedostanou dál než na Jablonku.
Víc toho zatím nevím.
Soptadv
pomoc.prosek.czf je mi celkem nanic, neřeší to problémy s internetem.
Výsledek:
Dnes je 12.07.2007 a 19:14:47 hodin.
Vaše aktuální IP adresa je 10.33.2.204
Váš přípojný router je 10.33.0.2 a můžete si na něm ověřit svůj DHCP záznam, otestovat firewall, wifi signál, a nebo přenosovou rychlost
Na branach do internetu si muzete prohlednout Vase statistiky: GW UPC nebo GW Casablanca
Vaše MAC adresa je 00:60:B3:6B:FA:21
Třeba Vám pomůže náš expert...
expert asi nikomu nepomůže, protiže to hlásí že server neběží nebo tak něco...
2 yoss: myslim, ze jsi na pomoc.prosek.czf nejak preskocil, ze mas poslat mail nebo sms, ze mas psat na tohle forum tam rozhodne nebylo a ja jej moc nectu
jinak prcikovi by to melo chodit uz dlouho a yossovi od dopoledne