jasny, rozumim,
jen dobre zkusenosti nemam - nejhorsi byla ta , kdyz jsem vyuzil sveho naroku na moznost vraceni do 14ti dnu s tim ze si tam okamzite vezmu neco jineho s tim ze jeste budu doplacet.
zbozi prevzali ale penize mi pry poslou na ucet a to i kdyz jsem tam jeste chtel utratit dalsi. mesic a pul trvalo (po nekolika urgencich) nez prisli na ucet. penez to nebylo malo a pro studenty obzvlast, tedy todle mne velmi zklamalo.
musim uznat to, ze kdyz meli pusobnost jeste v te jedne mistnosti tak to bylo takove jine, to jsem dostal trebas o metr delsi kabel zadara, protoze to byl zbytek (za coz dekuji ).
nechci se do toho michat, od jiste doby nakupuji ve wifishopu protoze to mam bliz, ale verim tomu, ze se najdou i dalsi dobre zkusenosti.
problemy proti srsti - no to je slovo proti slovu, chtelo by to vyjadreni toho uradu ktery to tam provadel ci nezavisleho pravnika ?
No ted musím chválit reklamační technici se snaží (bohužel jim to kazí PPL horšího dopravce zásilek jsem nezažil). Děvčata na prodeji, jsou milá, ochotná, usměvavá, skladníci v pohodě. Musím chválit i pana Petržílku i když už tam dole nesedí :(ale, na dobré náladě má určitě také podíl.
No tak snad aby se to naučili od zaměstnanců majitelé a bude to super nebo už to prodali a má to konečně normálního majitele. K.
PS Doufám že, když jsem je ted vychválil tak se nezkazí to by mne fakt nakvíkli.
Posledni dobou na i4 moc casto nenakupuju, jdu vetsinou po cene. Ale vseprowifi je firma jak policajt. jeden umi cist, druhy psat, cekal jsem na zasilku mesic!! Porad nejakej problem. Aspa totez v blede modrem.
Potreboval jsem nutne a rychle PAR-24, na i4 byly nejlevnejsi. Ve stredu vecer jsem je objednal, poslal mail ze to potrebuju extra rychle, ve ctvrtek rano jeste projistotu volam, bez problemuj, za pul hodiny jsem mel v mailu proformu, za 3 hodiny tam byl mail ze platbu prijali, ve ctvrtek to od nich odeslo a v patek jsem mel anteny doma. Rychleji to ani neslo.
sice se sem maji psat kladne info ale s timhle uz me i4 fakt toci od zacatku tohohle roku je vecny problem ze nemaji spousta veci skladem rikal sem si ok tka do konce ledna nebo unora jim to dojde, ale ono ne..stale jim na stridacku chybi RB, wa2204 nebo 5m pigtaily pisu jenom to ceho em si viml protoze sem to potreboval uz mi to fkat prestava bavit
mno, nevim v cem je problem, pokud chceš zbozi, ktere je skladem (to je ze na shopu je dostupnost v kusech pripadne to muzes overit pres icq na prodejne) tak je nejjednodussi tu objednavku proste naklikat a poslat, pokud by jsi ji poslal ve stredu vecer v patek mas zbozi bez problemu doma, pokud by jsi objednal v pracovni den dejme tomu zhruba do 16:30 a domluvil si na krame ze to opravdu specha, mas to doma druhy den. 100% objednavek na zbozi, ktere je skladem je odesilano v den objednavky (pokud dorazi jak jsem psal vyse cca do 16 - 16:30).
Nejcastejsi problemy s obejdnavkou jsou ty, ze lidi nectou kontakty a volaji na prvni cislo, na ktere narazi. Je opravdu nerealne, aby se technik na supportu site nebo slecny na fakturacnim zabyvali objednavkou. . . . nemyslim si ze i4 ma nejlepsi ceny.
Bohužel stejná zkušenost pro antény a kabely když jsou jedu do i4wifi a pak do WanCo kde mne už nabídly i zajímavější slevy. Obchodujeme takže potřebujeme jeden max druhý den nakoupit a pak nainstalovat. Vyhovovalo mne že, jsempřijel do i4 a nakoupil vše na místě bohužel to poslední tři měsíce nefunguje. Zákazník mne nebude čekat do konce května až bude v i4 zboží.
Průšvih je že, v důsledku to třeba nakoupí Aspa od i4wifi za cenu PC5 a v ceně pc2 to prodá. Je to teoreticky výhodnější jenže já jako koncák pak zaplatím 120,- kč za PPLku a čekám až se řidič uráčí dojet nebo musim na depo takže se mne to jedině prodraží minimálně o tu PPL.
No a pak jsou obyčejní koncáci naštvaní protože na ně zboží nezbývá a skupují to jiné obchody:(
K.