Nedari se mi zprovoznit OpenWRT na prvnim modelu bily zelvy, tedy AirCA8-4.
Mam ji pripojenou primo do kompu, pripojenej seriak, zvolim nahrani firmware pres tftp, ten se v poradku nahraje (=sit je funkcni), openwrt nabootuje, ale ethernet nepinga. eth0 tam je, IP adresu ma, ale proste nepinga. Link v kompu je, v airce jsem to nezjistil, ale led sviti. Pri jednom z asi 10 pokusu se to rozjelo, ale nevim proc. Pres WiFi se na ni pripojim. (IP adresy mi nekolidovaly...) V dmesg nic podezreleho.
Predtim tam byl orig firmware a fungoval, pak jsem na dalku flashnul OpenWRT a airka se odmlcela.
Zase jsem to pripojil. Lo se vytvoril, arp tabulka v airce se naplni, podle ifconfigu airka pakety prijima i vysila, ale do kompu uz zpet nedorazi. Ted mam jinej sitovej kabel a jinej komp s jinou sitovkou. Chova se to uplne stejne.
Muzu jeste testnout jinou airku ze stejne serie, ale dost pochybuju ze by to byl HW problem, protoze do okamzike prefleshovani skrze originalni firmware to slapalu. Zkusim tam nacpat jen tak pro test ten oswave.
Mas recht, "my" to resime jen kecama a molekula to resi prakticky. No je fakt ze jednu tuhle airku potrebuju docela nutne rozjet jako klient na 2.4, na to jsou funkcni i starsi verze, takze kdyby nekdo mel, tak beru.