Ja bych mel prozaictejsi vysvetleni, proc J. Kral nedodal 5 spoju Ronja 25mbit. Zadna Ronja 25mbit totiz neexistuje, Ronja je 10mbit
Je mi jasny, ze si nekdo muze vyrobit vlastni navrh co pojede na 25mbit. Aby ale verejnost nebyla z toho pak zmatena, bylo by lepsi, aby se to jmenovalo jinak nez Ronja.
No po prezentaci kterou jsem přetrpěl na přednášce Brněnské VUT které se věnovalo těmto hračkám a srovnával se "profi" vyvýjený spoj akademiky někde v centru s chybovosti ročně někde kolem 1.2% výpadku na 200m a na jiném místě republiky kde to bylo nad 10% kvůli povětrnostním podmínkám a třebas následnému servisu...prostě trapas...FSO...možná pro někoho(vždy se někdo najde....) pro naši síťku mající v mé osobě jen jedny nervy určitě NE .
Ale jinak fandím,kdo si hraje nezlobí .A PVfree to překousnou 40tácků je pro ně malina .
Jenze ronja je vhodna na pripojeni mene dulezitych AP, na pripojeni vice prokabelovanych domu a na kratke preskoky. Cili pokud to chces s necim porovnavat, vem WiFinu s chybovosti 40% a pak muzes kritizovat.
My mame zatim jednu funkcni a od doby co jsme ji nasadili na 90m na protejsi panelak o ni nevime !!!!! = 100% spokojenost.