tak tato diskuze mi nejak utekla. pokud to bude spolehliva a overena osoba, mohu to navrhnout Rade OS. napad je to fajn, ale urcite nechci opakovat historii(je jasne o cem mluvim nebo ne? ).
Před rokem a ul psal Karel II z Křivonetu Netčmuch ve verzi 3 tuším je kontrola gateway DNS a pod ale problém který byl jako jediný se ukázal neschudný.
JE WINDOWS NEMÁ ETH 0 ETH 1 ale debilní popis karet u každeho kompu jinak a user musí vybrat jestlí má připojení po Připojení k místní síti 2 nebo eurotelekrám3 což nezvládnou
Zdravim.. Ten muj program funguje, tak že prohledá windows registr a to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip
Kde jsou vlastně uložené všechny ůdaje o nastavení TCP/IP. Někde na netu jsem narazil na jednoduchej prográmek v C++, kterej fungoval jako ping. No a vylezlo to o čem psal Petr. Bohužel mi oděšel disk a snim i zdroják co jsem k tomu měl..
Problém Widlí je eštzě v tom, že tohle chodí jen na WINNT, co se W9x týká ty tenhle záznam v registrech nemaji, ty to maji uložený přímo v nějaký knihovně teď si nevybavim jak se jmenuje, bohužel jsem nepřišel na to jak to z ní nějak srozumitelně dostat...
Nepochopil jsem, co presne je v tech win ten problem s nastavenim site... Pravda je, ze ja znam windows pouze z administratorsky, nikoliv z programatorsky casti, ale zas takovej rozdil to bejt nemuze. Muzete prosim blize specifikovat, v cem ten problem spociva?