Bůh ne ale RYS jo,..
Jinak asi by nebylo na škodu kouknout na zapojení nějakých VF částí televizorů a podobných věcí a poučit se jak se tam ovládá zisk toho zesilovače.
No asi jsi četl aplikační poznámky k tomu MAXu. Když už to máš navržené i s tim přizpůsobením budiče a laserovky. Bylo to kdysi zajímavé čtení, málokdo to dokáže navrhnout, aby to budilo, dělalo to pěkný oka a peaky neoddělaly tu laserovku. Jen si nemůžu neodpustit, mezi pin 6 a kladný pol zdroje by si to zasloužilo nepatrný kondenzátor. Ani ne tak pro moje uspokojení jako asi spíše proto aby se regulační smyčka nemněla chuť rozkmitat. Jo a mezi VCCA a VCCB patří filtr. Aspoň v těch aplikačních poznámkách tam byl, a nebyl tam ze srandy,.....
Pro začátek bych skusil jednoduchou věc, 3mW modul z gesu, vylepšit ho o tlumivku a kondenzátor pustit modulaci přímo na laserovku, pokud by vadilo nepřizpůsobení a galvanické neoddělení tak skusit trafo ze síťovky,.. Modul má hotový a nastavený a stabilní APC takže stačí jen udělat injekce signálu. Ten modul jsem kdysi nalepil na ronja vysílač.
Mas nejak divne nahozen PECL, To je klasika symetricke vedeni, takze kroucenym dvoudratem (idealne stinenym) preneseme do dalsiho plosnaku.
Proc se pouziva symetricke vedeni zjistis, kdyz vlezes na stranky analog.com, pripadne natsemi.com. Hledej high speed design.
Bohuzel uz nestihnes seminar co mel analog ted, ale national ma na podzim high speed seminar, pokud obetujes cely den na ziskani zajimavych informaci, tak se zaregistruj. Tyto seminare byvaji zdarma a urcite stoji za to, je navstivit. Jedinou podminkou je schopnost poruzumet mluvene anglictine, ktera nekdy, napr. pri prednasejicich z Italie nebyva zrovna nejsrozumitelnejsi :(.
aha omlouvam se jsem slepej,.. Jo a C6 je tam podle datasheetu nebo ne ? jo a v aplikačních poznámkách byl filtr i mezi GND digitální části a GND laserové části.