Takze aspon nejaka dobra zprava...
Kdyby to bylo do konce ledna, tak je to taky dobry... Jen se bojim, ze to pres ten panelak neproleze, nemaj totiz anteny venku, ale jen uvnitr budovy...
Byl jsem to vyzkoušet na Telepointu ul.Politických vězňů,
maj tam ADSL router s wifi od Alcatelu, dokonce ani nemá nějak vystouplou antenu jak bývá u AP zvykem, maj na stojanu pod počitačem asi ve výši 1.2m s awayou jsem venku na ulici chytil tak kolísavej signal že se nešlo připojit až ve vnitř to šlo, pak jsem se musel zaregistrovat a ziskal jsem velmi neintuitivni login a password, no pak jsem zkoušel jak je to rychlý, upozorňuji že jsem byl 2m od toho zařízení a měl jsem 11Mb připojení, realná konektivita byla pouhých 90Kb inu zřejmě si někdo hrál s přidělením pásma klietům. Milý Telecome běž k šípku a zakukej.
Ja jsem to zkousel v Dejvicich mezi hotelem diplomat a telcomem, ani jsem nevylezl z auta a chytil jsem se v pohode. Krom toho jsem chytil jeste dalsi site nejak bez jmena a pak nejakou 0123.
Ale pres telecom samozrejme po registraci jsem stahoval 25kb/s.
Speed test na mistralu mi akazal rychlost 249 Kbps... Coz odpovidama tomu, jak je to pripojene. Je to pesne tak jak popisujes. Bohuzel neni vyvedana antena a v testovacim provozu nebude. Az to prejde do komercniho tak antena bude, ale to uz to asi nikoho zajimat nebude.
taky jsem to zkoušel na poltických vězňů a běhalo to na 256kbps, přesně jak píšou v podmínkách. Ještě jsem to zkoušel na poště (jsou tam lavičky a teplo), ale signál nebyl ale do krámu telepointu je vidět. No byl jsem tam 31.12. takže měli zavřeno a já se nemoh zeptatat kde je chyba...
s nazdílením asi nebude problém.. třeba pak nasadí nějakou rozumnou cenu když uvidí že je to vytížený a že se jim investice brzo vrátí... i když vlastně.... Telecom???
Ja se casto pohybuji po budovach telecomu, pracuji tam externe na projektu a problem je vtom, ze je to umysl blbe umisteno, aby to nevyslo ven z budovy. Nemaj u toho vubec zadnou antenu, takze, to proste pres zdi neproje. Vlasne to neprojde ani do druhyho patra, zkousel jsem to na Olsanky 54... A to jeste nevim proc, ale nechodilo mi ICQ... Vsude jinde mi chodilo.... FTP chodilo...