Zdravím, neví někdo jak nahrát zpět do APéčka WLA-5000APv2 funkční firmware. Podařilo se mi omylem nahrát do APéčka 5000APv2 starší verzi firmware určenou pro WLA-5000AP (v1). Rozdíl mezi první a druhou verzí je jen ve velikosti RAM (v1 má 16MB, v2 má 32MB). Od té doby se nemůžu nijak k tomuto AP připojit. Po připojení kabelu síťovka signalizuje spojení, ale nelze zjistit IP adresu ovisa. Zkoušel jsem i RESET nastavení, ale nic to nepomohlo. Existuje nějaký seriový kabel pro připojení PC přímo k desce tohoto APéčka? Na desce má nějaké piny pro připojení speciálního kabelu...podobně to má AirCA8.
pánové tak jsem to po dlouhé době dal konečně dohromady. Funkční serioví kabel s převodníkem, TFTP server, přejmenoval jsem to na zImage, zpustil Hyperterminal všechno přesně podle návodu.
Ono se to rozběhne ale hned tam skočí ta nabídka kde mám vybrat dvojku a mě se tam sama udělá trojka a rozjede se to dál. Nevím kde dělám chybu. Nahráv to do WLAčka, teda abych na to nezapoměl.
Rád bych se zeptal: jak se mění ty číslice v Hyperterminálu na číslo dvě.
Jaký bych měl použít software pro to přepsání na
"zImage" do v1 a jak změnit tu nabídku v tom
Hyperterminálu na dvojku. Prosím podrobnější popis
jsem tak trošku amatér.
Předem díky.
Tak jsem to teda přepnul na klávesy systému windows a stále se mi nedaří. Ta nabídka proběhne a je tam sama hned trojka.
Nevím co stím. Kdy mám zmáčknout tu dvojku, má to být dvojka z klasické numerické klávesnice?Sama jen tak bez kombinace s jinou klávesou a přesně ve kterém okamžiku?
cus chlapi, taky si zkontroluj, jestli mas dobre zapojen vystup s TTLka....
jinak já mam takovej problém, že mě i když se to pak jakoby připojí k tomu tftp, tak mi to pak napíše download error, a jsem v prdeli.... reboot...
nevítě někdo co s tim ??
a asi tak po pěti řádcích se to asi zastaví. Zkuste být někdo od té dobroty a prosím poraďte. Nemůžu mít třeba už vadnou tu Flashku?