stybla
Senior Member
|
hwsoft & gookin > prislo mi zbytecne to quotovat.
v gookinove pripade - takhle u nas probihaly telefonaty. tedka uz se to snad podarilo eliminovat na 0, a kazdy snad pochopil kam jdou penize. akorat ty lidi si porad klepou na celo, kdyz se me ptaji, jestli si necham proplacet cesty(note: jiz nebydlim ve meste, kde je sit a musim dojizdet, kdyz je neco potreba) nebo telefon a ja odpovidam: "ne". nasleduje otazka: "a to se ti vyplati?". odpovedi je vetsinou usmev
hwsoft - na tohle nemam vetsinou odvahu. take jsem se poucil, ze je lepsi udelat nektere veci sam. kazdopadne par lidi se ukazalo byt aktivnich a jsou schopni i neco zaridit - tedy hlavne, pokud se jedna o to jejich. nicmene porad litame po meste, protoze znalostne je to zatim bida. nejhorsi je snaha neco resit po telefonu, kdy ten clovek nema poneti 'o co jde'. to vetsinou vzdavam, protoze je to ztrata casu a penez.
jinak me ve velmi nedavne dobe nastvalo to, ze jsem byl buzerovan za to, ze se nahlasena predelavka o nejaky ten cas protahla. na jednu stranu ty lidi chapu, na druhou stranu neovlivnim to, kdyz mi veci prijdou v Patek odpoledne. dalsi vec je ta, ze tu predelavku jsme delali ve 2-3 lidech(ale vlastne vice ani nebylo potreba), pricemz se jeden clen vzdaleny cca 1.7km dozadoval pripojeni na internet. obcas mi prijde, jako kdybych v ocich clenu nemel na starosti nic jineho nez sit a funkcnost jejich 'internetu'
odmenovani lidi - vetsi datovy limit / hod.. penez neni tolik, abychom mohli neco platit a radsi za 'usetrene' penize investuji do spolehlivejsi / lepsi technologie pro danou oblast. ale rekl jsem, ze jestli za to nekdo chce penize, tak at si rekne. domluvit lze samozrejme cokoliv. stejne tak muj pristup pri vyrizovani zadosti / reseni problemu je u aktivnich jiny nez u tech, kteri akorat sedi doma a nic nedelaji. sice to neni fer, ale to je zivot