Ahoj,
mate nekdo zkusenosti s awap608?Obednal jsem si ho na i4 a jsem zvedavy co umi...jde mi hlavne o low cost spolehliveho a citliveho klienta...proste levnejsi nahrada O5460ky .Co vy nato? )
22.09.2006 v 09:35
dolby.digital00
03.10.2006 00:33
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
hwsoft)
Zatím jsem to nasadil před pár dny vrámci podomního rozvodu a zakos zatim nevolal .Měl jsem to kuchlé vevnitř se mi libil konektor natvrdo do PCB ne jak to ma prasacky Ovis kablikem co se ukrouti.Achylova pata je že to nějak neměří v clientu signál.Proti MIMO Ovisovi to ma vcelku slusny dosah po baraku.No uvidime,spíš čekám až i4 nahodí cenu na 10-20ks aby to mohlo být zajímavější proti Ovislinku.
Alfa AWAP 610,jako kancl AP vali uplne ok proti vsemu...uptime no problem XX tydnu,naposled cca.12-14,pak delali o patro niz rekonstrukci a navrtali kabel 230V a uz to bylo.
Zatim se mi to jevi jako pohodove zarizeni,alespon do kanclu/domu-bytu,zadne zakousnuti zatim...
- pozor na originalni spinane zdroje - AP se s nimi nekdy nechce rozbehnout (chyba je ve step_down menici v AP), postaci vymena za obyc trafo 12V 500mA
- pokud potrebujete v klientskem rezimu zmenit regulatory domain (default je FCC-US) a nemuzete to nikde najit, prepnete HW prepinac do rezimu AP a v nem uz moznost nastaveni je )
Ja to umim.Normalne sem zajel ve složce wifi na security nastavil sem WPA vše sem nastavil a kliknul sem na aplly.Pak když sem tam znovu zajel tak se nic nezměnilo.Jaký je nejnovější firmware?