Takže jestli to chápu dobře dle tvého výkladu svoboda projevu = dělám si co chci. Pokud ti přijde v pořádku nerespektování práva na soukromí tak poněkud nechápu proč tu píšeš o svobodě projevu. Myslím že, jako Admin by jsi právě ty neměl zvěřejňovat soukromé údaje které jiní naprosto v pohodě respektují. Jako vrchol tvé "svobody projevu" bych považoval změnu statutu uživatele u nicku a to bez vědomí uživatele. Pokud považuješ dělání si co chci za svobodu projevu tak potěš pr.... soukromým údajům zde uvedeným to můžu sjetinu z soukromých dat najít zítra u popelnic před metrem. Možná si ani neuvědomuješ že, srážíš důvěryhodnost tohoto webu na nulovou hranici a adminy stavíš před uživateli do pozice bohů co si dělají co chtějí ale, běda když se zdola někdo ozve. Nebudu to už zde dál komentovat.
Je zajímavé že, po měsíci a půl jsi mne stále neřekl jak to uděláme s tím linkem na styxe. Já mám třeba problém s výše uvedeným ale, nevidím problém proč spolu nepeerovat. Hádka o určité věci může obě strany poučit a vyjít z toho lépe ale, rozhodně to nevadí dodělaní spoje. Jediné co potřebuji aby, jsi mne řekl zda jsi v AP či klient pokud AP tak číslo kanálu a SSID. Já to v průběhu příštího týdne propojím. K.
o stavu nonczf by se zde dalo polemizovat milion Dannyho odpovědí a vytáček ale, ani jedna odpověd není přímá na přímou otázku co s tím spojem na Styxe takže netvrd že, je někdo non czf pokud není ochota peerovat tak nikdo nic nenadělá. Pominuli ten spoj tak na peer mezi dannym a mnou stačí vzít 0,5 metru eth kabelu. K.
Danny pls pošli kanál ssid jestli je to v AP neb vklientu pošlu nové IP adresy. Co se týká toho kabelu jak jsme se bavili po ICQ tak jsem to myslel jako zálohu čili něco v řádu xyz kbps.
Línej noé jak se to vezme rozhýbat mých 130 kg do 4 pater + žebřík K.