Dobrý den, hlásím se jako další potencionální člen.
root: teda pokud se k vám spojím, podrobnosti v poště
P.S.
Nějak jsem dobře nepochopil fórum, založil nové téma a nemám práva na smazání. Nikde jsem ani nešel, kdo fórum spravuje. Mohli byste to někdo smazat nebo dát vědět správci?
snazil jsem se na dnes svolat nejaky sraz, ale nezadarilo se. Aby jsme to dohnali navrhuji na pristi tyden sraz "U zlute pumpy" od 18:00. Den bud utery, nebo ctvrtek - to si tady odhlasujte. Pokud ma nekdo pozmenujici navrh, tak sem s nim
zdravím, také jsem tu nový a rád bych se dozvěděl co a jak. faq atd. jsem přečetl, a proto by mě zajímaly zejména informace ohledně otestování signálu. jestli to tedy půjde, stavím se v u té pumpy,
Cus..
Jelikoz shanim lepsi pripojeni k netu a jelikoz na VInohradech nejsou UPC rozvody,nekde sem se o Vas dozvedel..Trochu sem si to procet a potreboval bych vedet,jestli se muzu na nekoho napichnout jako kjoncovy uzivatel..Studuju druhak na stredni a nez budu vydelecne cinny,bude to chvili trvatAle sampozrejme jsem ochoten platit i smluvenou castko..Pls trochu me to priblizte.Dik moc a mejte se.
PS: bydlim kousek od Pumpy,asi 10 m klido dam sraz
Utery vyhovuje perfektne, ve ctvrtek uz byvam tak utahany z celeho tydne, ze mi staci dve piva. btw, slysel jsem, ze v pumpe maji nedlouho HOEGAARDEN, je to tak?
Me je to fuk,klidne prijdu v utery v 18:00,ale chodi tam jedna matcina znama furt,takze pifko si asi nedam
Spis me zajima na koho mam moznost videt,bydlim v Belgicky 7..Kdo vlastne v okoli vysila?Jo a co rikate ty sitovce od TrenNetu,nebo co pouzivate vy,mate nakou vetsi antenu?