proc tak slozite ? kup jaky koli wifi-router (1x WAN, 4x LAN) tu 1120 propoj jednim kablem do routra na WAN .... pak dratove PC do routra na LANy a bezdratove na wifi cast routra notebok .... a mas domaci sit jak vino a jeste oddelenou firewallem ........... docela zajimavy a levny je D-Link DI-524 Wirel.Router 11/54Mbps,1xWAN,4xLAN , vychazi kolem 1200 - 1300,-
- development
- freenet, education
A co do toho trochu zainvestovat a koupit třeba Asus 500g premium? osobně D-Linky taky nemusim, edimaxy mě taky nikdy nepřesvědčily... doma mám Asus 500g Deluxe a nemám s ním jediný problém. Deluxe se už nedělá, ale premium by měl být nástupce.
Zdravím všechny sleduji tuto diskuzi a taky bych mel dotaz podobného charakteru budu mít vzduchem připojených cca 5 uživatelů a potřeboval tip na nějakej wifi router kterej bude umět k jednotlivým uživatelům blokovat porty díky za odpověď
Taky jsem si to navrhnul jako variantu ale moc s tím nemám zkušenosti tedy vůbec taky počítám s provozem Ftýpka preferoval bych asi spíše nějakou hotovou krabičku