Jedná se o prodej spoje Ericsson Mini-link E RAU 23/58 a RAU 23/56 - tvoří pár, který proti sobě chodí, dále k nim na každou stranu jednotky MMU 34+2
Obě strany spoje mají paraboly 60cm
Dále tu máme 1x RAU 7/48 s parabolou 120cm (tedy "půlka spoje")
a poslední je 1x RAU 18/13 HP s parabolou 60cm.
K těmto zbylo 1x MMU34+2 a 1x SMU 16x2
Z napájecího agregátu je zde měnič Argus :
vstup 20-30V 65A SS
výstup 48-52V 22.5A SS
Bližší info na telefonu 724 630 171, pokud možno volat v rozmezí 9-18 hodin.
Zajimal jsem se o to a pro doplneni ...
Cena k diskusi zacina od 250ti tis.
Nekonci to ethernetama, prevodniky pro ethernet k tomu stoji dalsich 50tis na kazdou stranu.
Převodníky máme taky, ale zatím nejsou testovány. Jedná se o Ascom Timeplex IAN-150 v různých konfiguracích. Pokud máte někdo zájem, volejte na telefon 724 630 171 p. Šedina, já od toho moc nevím a mám za úkol to sem jen napsat.
to edoras - to co tvrdis neni zase tak pravda, ty myslis verze kdy z E1 skladas linku, pak ano prevodnik + sroutovaci masina (treba cisco) ... ale on podle mne ma celou E3 (+1x E1) a tam uz je vystup primo RJ45 tedy ethernet ....
co se ceny taky tak za 300 se da sehnat novy .... tudiz si nemyslim ze by to prodal za vic jak 200 (stejne neverim ze to tady na CZF nekdo za takove prachy veme ... )
- development
- freenet, education
Nikoliv. Karta, ze které jde ethernet se jmenuje zcela jinak a to ETU , není to nějaká Alcoma ale profi zařízení. Tyto spoje byly určeny pro provoz u mobilního operátora.
to honza637 - jo sorry tak ted az me to doslo .... jinak vim ze to neni alcoma jen mam nejak pomychane pojmy tech karet .... to vis problem je, ze vis jak to vypada ... ale mas bordel v nazvech ... no hold uz tech spoju co delame je nejak moc ... a cim vic toho je tim vetsi zmatek v pojmenovani ................. nicmene jaka je tva predstava ceny za ten spoj ?
- development
- freenet, education