mam problema- mam dva mikroiky proti sobe spojene 5Ghz spojem, obe strany 2.9.46, nastavenje bridge ten se m sice spoji ale na jedne strane se porad rozpojuje a zase spojuje, nevite nekdo cim to muze byt? je to ve wds
Zdravím,
možností je mnoho, poslední, co jsem řešil byla špatná anténa. nebo špatný konektor k anténě. Prostě jednoduše příliš odrazů na trase karta----anténa. Kartou to ještě nikdy nebylo...
tak to se asi budes muset vic rozepsat, co vlastne presne na obou koncich mas, jestli nejakej routerboard nebo PC atd...
jaky anteny a jak dlouhy kabely k nim.
na jedne strane RB133 nic na nem neni mam ho doma na stole a na druhe strane PC pentium 900mhz, obe strany CM9, pigtaily- RF240 na strane EB 1m na straen PC 6m signal -75 mam to odrzem od baraku, ale ping na spoji mi jede naprosto ok, 2-3ms, mam to jenom na test, muzu to zkusit dat na primo viditelnost anteny na jedne strane 5G sektor 10db a na druhe 22db parabola
bridge funguje normalne jenom ve verzi 3 mikrotiku, bez velke zateze CPU, kvuli nizkemu vykonu procesoru v rb133 to nejde jak muze a zpusobuje to pretezovani cpu.
procesor zatezuji jenom nektere systemove procesy ve verzi 2.9.xx ktere se nedaji vypnout.
no vzhledem k tomu ze mi to jinde na presne stejnech antenach a kartach jede ok, akorat tam jsou na obou strana PC tak se mi nechce verit ze t dela RB133c svym nedostanecnym vykonem, zkusim to bez odrazu popripade s jinou kartou a dam vedet