Umíte nekdo přehrát wl-5460 přes JTAG kabel. Nějak umřel po restartu po seriovy kozoli nekomunikuje. Sviti jen power a lan. Nebo nevíte někdo o nějakém servisu?
A tu moji 5450AP bys vzkřísit nedokázal? Poslal bych to poštou a přibalil nějaký bonus (třeba cigára, něco sladkého na zub nebo švestičky z vlastní zahrádky - samozřejmě destilované :-))
Mám tu bitovou kopii "=image" fw pro 5460AP v8e , pak WRT311, edimaxe7206apb, WL5450, conceptronik 54BG. Pokud jsou tyhle zařízení "mrtvý" po přehrátí špatným FW nebo nějak umřely v průběhu přehrátí je šance nad 90% že půjdou takhle spravit. stačí poslat na adresu kterou rozešlu zájemcům na PM. V podstatě za to nic nechci, jen poštovný... udělám to ve volným čase, takže s poštou počítejte tak 7 - 10 dní.
EDIT: zařízení posílejte bez adaptérů a ostatní bižuterie (jen holé AP) a musí projevovat základní znaky života: svítit ledka power a fungovat ETH porty - rozsvítit LED po zapojení kabelu.
Takže dnes jsem pracoval na AP od usera "frankieIV". Po zapnutí jen power led, ETH obě funkční. Tj nejede mikro. OK, podívám se na konzoli, samosebou mrtvo..... OK, flash ven (hotair) a šup do programátoru. No jako první mě (vždy ze zajímavosti) zajímá jak vypadá flash "tak nabořená" jakýto div data jsou v pohodě, dokonce odpovídají referenční verzi - té co používám pro "recovery" Pro jistotu paměť přehraju (erase, program, verify). No výsledek: AP stejně nenabíhá, jako předtím. Tak co dál: kouknu na reset pin - OK, zdroj 3,3V, krystaly od ETH taky jedou. Tak mě napadá že odešel ten RTL8186. Nějaké jiné návrhy/názory? co proměřit než se AP prohlásí za definitivně ko?