Chci se zeptat je v Břeclavi nebo někde poblíž nějaký přístupový bod kam bych se připojil?? Nebo nechystáte v Břelcavi někdo nějakou sí?, která by se potom připojila k czf???
vzhledem k tomu, ze snad nejake CZfree poradne na Jizni Morave neexistuje tak asi NE. Spis by jsi mel formulovat co presne hledas? Priszup k internetu, komunite...?
Po dlouhé době jsem to tu byl zase navštívit, a strašně mě mrzí že jsem žádnou větší komunitní síť na moravě nenašel, ale co, třeba za pár let se CZfree rozroste, tady v Břeclavi se snad nedá sehnat ani pořádný internet 10Mbps+
presne tak, tak neco spunktujte. to tam nikoho neznate? "hele, nespojime se? mohli bychom si ty #$#%% posilat rychleji nez po internetu, a jeste by nam zustala volna linka." ne, vazne. takovehle "komunitni site" byvaji plne lidi, kteri se navzajem znaji.
no uvidim, zkusim se jeste poptat par lidi, v breclavi jedna komunitni sit je, ale je privatni a nikoho mezi sebe nepusti, ani nevim pres jakeho jedou providera, slysel jsem ze maji rychlej internet, no zkusim jim napsat. zatim cau a snad se to tady povede
No jdu Vám všem oznámit jak jsem teda pokročil s tím sháněním lidí. Zatím je nás asi 5 co se chceme aktivně podílet na stavbě nějaké té komunitní sítě. Bydlíme blízko sebe, na sídlišti, takže pojedeme asi na 5Ghz, protože 2,4ka je tady fest zasrana (sry za ten vyraz), zatim dame vsesmerovku asi 12dB na strechu panelaku, je to optimalni umisteni pro vsechny okolo, jenom doufam ze se me podari sehnat povoleni od bytoveho druzstva . Jestli jste nekdo ze sidliste a chcete se pridat k nam, tak to sem napiste, a jestli nejste ze sidliste, tak muzeme udelat nejaky delsi spoj treba do mesta... Stejne tam v budoucnu jeden 5Ghz spoj uz planuju, ale vzhledem k tomu ze jsem jenom student tak nemam moc financi... Az to zase nejak pokroci, tak vam napisu...
No, takze hardware je jasny, ted jeste zbyva ziskat povoleni na umisteni anteny na strechu :(. Snad nam to bytove druzstvo povoli, pokud ne, jsme nahrani.