jo mel jsem tu 6 kousku TEW-510 ... tedy tri linky ... vsechno padalo jak svestky ... chtel jsem si pujcit jeste dalsi abych vyloucil vadnou serku .. ale muj dodavatel me rekl, ze to snad ani nebude pujcovat ... ze za takove smejdy neda ruku do ohne .... ze ma 50% z prodanych reklamovane a ze s tim konci ............... tak jsem to take rozprodal ... bo to bylo neunosne ... na ta mista sel CPX a jede to uz skoro rok v kuse ... takze ja ti nevim ... ale neni na tom neco ?? vis ono ne vzdy levna vec = dobra vec ................ sice "koncak" muze jasat nad cenou ... ale .. nekde se na tom muselo usetrit aby to za tu cenu bylo i s vydelkem .. a tady se prave dostavame do stavu kteremu ja rikam "ojebany kousek" tedy orezany HW tak aby jej bylo mozne za tu cenu prodavat se ziskem ......... z cehoz ale pro mne plyne jedna vec ... nestavim site tak aby me kazdy den padl link ... ale naopak .. abych od nasazeni uz na dane misto nemusel ...
- development
- freenet, education
Resila se tu otazka rizeni konektivity cca pro 250 lidi. Ja bych se chtel zeptat na neco podobneho, a to firewall pro cca zatim 500 lidi. Mame ted nasazeny mikrotik, ale viditelne nestiha.. Jak to mate vyreseno, Linux, jaka distribuce?? Diky