Dobročinnost. Pojem a slovo o kterém jsem si nevšiml že, by zde někdo psal. Omlouvám se těm kterých jsem si třeba nevšiml. Může být v několika rovinách finanční hmotná - věnování PC, zařízení na linku ale, i konektivita. Připojujeme Dětský domov, rádio zápůjčka, internet naprosto zdarma 2 / 2 Mbit spíše co projde linkou . Ať si to děti užijou .
Dětský domov mne překvapil samozřejmě v dobrém plno samostatných dětí, schopných postarat se dobře sami o sebe, pohodový pan ředitel. Několik "dětí" - šikovných mladých lidí si svépomocí postavilo LANku pro celkem 30 PC což jsem fakt koukal.
CZFree je snad i o tomto a tak mne napadlo koukněte se, rozhlédněte se po Vašem okolí jestli se nenajde někdo kdo by byl Vaším adeptem na takovéto připojení nebo pomoc.
my poskytujeme internet zdarma mistni fare a kostelu v Liboci, oni jsou zase na kopci a nebrani se nam hostovat nejaka ta apcka..aneb vzajemna pomoc se da vzdycky vymyslet
Tak to chválím ale, je tam to něco za něco i když výměnný systém taky není špatný a určitě s tímto způsobem souhlasím.
Tady jsme to daly celé na klíč zadarmo bez vedlejších požadavků. Prostě dětem pro radost ještě uvažujeme o škole která je v místě taky O2 ruší INDOŠe (pro neznalé Internet DO Škol) takže myslím že, zadarmo nebo ev. s mírnou účastí třeba na zařízení to bude ok i ve škole.
Zdravím K.
Je nějak reálně právně ošetřitelná situace, že by občanské sdružení, které provozuje nějakou síť, kde připojovaní lidé jsou členy sdružení, provozovalo street-access otevřený hotspot?
Pro clena ktery je pripojen a neplati poplatky se pouziva termin cestny clen. O tom rozhoduje rada.
Street access lze tez provozovat. v nejakych pravidlech si napises, ze sprtavce AP muze docasne pripojit i neclena. Nenapises jak dlouho je docasne a hotovo.