Ahoj,
tady bychom mohli dokumentovat vše kolem domény czfree.net.
V současné době doména není ve vlastnictví Deua, který o ní prý přišel za docela zajímavých okolností. To co vím mám z druhé ruky, takže to celé radši nechám na někoho informovanějšího.
Bylo by tedy dobré sem napsat kdo doménu teď vlastní, a pokud to půjde, co s ní má v plánu.
Můj osobní názor je, že by se doména měla převést na nfx.cz, pokud o to nfx.cz projeví zájem.
domena je ve vlastnictvi lidi ktery maji zajem o provoz domeny czfree.net, napsana je jen na jednoho, na vic to nejde
takze domena je napsana, po domluve semnou jakozto osobe ktera mela tu moznost predat czfree.net lidem co czfree.net tvori, na dannyho
stroj kde forum bezi prohlasuju za majetek vsech kteri maji zajem dal czf provozovat a nehadaji se mezi sebou , staram se o nej ja po hw strance
stroj je umisten na node smichof
bude brzo premisten do serverhousingu na petrinach
co se tyka nfx, tak bych byl radsi aby bylo neco kde muze byt i vic mensich czfree uskupeni bez vetsich financnich nakladu, nepripada mi spravny aby tam bylo jen par vetsich majetnejsich hracu na czfree trhu :-)
co se tyka rozvoje webu a mapy, jsem pro to aby se na nem podilel ten kdo ma zajem v koordinaci s temi co na nem pracuji (v soucastnosti asi jen danny) a moc bych si pral aby jste se byli schopni vsichni v klidu domluvit