Moc se omlouvám, že tě rozčiluju, nemyslím to zle.
Já bych opravdu byl rád, kdyby jsme se sešli a šli bod po bodu toho mého seznamu a třeba jen zběžně si řekli, jak to s tou konkrétní položkou je.
Ono se mi zatím vždy vyplatilo se zeptat lidí osobně, než "divergovat" ve fóru. Mám s tím dobrou zkušenost.
Mě osobně spousta věcí není jasná a rád se dozvím podrobnosti o technických věcech kolem fóra.
Pokud máš pocit, že to bude ztráta času, je mi to líto.
ne, ze bych mel neco proti nfx, ale je nejaky duvod k tomu, aby se czfree.net jakymkoliv zpusobem prevadelo pod nfx? a co chces vubec prevadet? pokud vim, tak czfree.net nema zadnou pravni subjektivitu. domena zaregistrovana na cloveka XYZ, o cokoliv v ramci czf se staraji dobrovolnici ...
abych to shrnul. z toho, co jsi tu a jinde napsal, nemam 2x nejlepsi pocit.
Simandl... voni se vubec nepoucili z "mezicloudu".
Co je spravce cloudu, kdyz na vyzvu zaslanou na kontakt v CZF RIPE zpravidla nikdo neodpovi ? Jakou pravomoc ma spravce Cloudu ... ktery se spravcem sam prohlasi ? Budes o tom kdo je "spravce" rozhodovat ty ? Nebo se nejdriv bude hlasovat o tom kdo bude moct hlasovat ?
Ad CZFree veci spravovane NFX - jen soukromy nazor: ackoliv by to znamenalo urcity standad kvality, neni mi jasne zda je vhodne tolik veci centralizovat do jedne organizace.
PRESTO je to lepsi, nez kdyz se 3 lidi z mnoha tisic sejdou jako u Tebe v hospode, a zacnou vystupovat jako ze "ridi" czfree.net, byt jenom kecanim na foru.