Ahoj,
jo to je ono. Máš tam místo jak pro DIL tak pro SMD EEPROM. Doporučuju DIL protože se dá použít patice a experimentovat.
Ale musíš si udělat jinou náplň do EEPROM - teda asi - protože máš čip 8316 a ten můj je 8326.
8326 má bug v nějakých vlanech 802.1Q - je to popsané na openrrcp a neumí do EEPROM zapisovat - pokud vím tak, 8316 má v pohodě oboje.
Ahoj,
minulý týden jsem si na zkoušku koupil 16p Edimax v alza.cz a je uvnitř 8316B. Za deset minut a necelých sedm stovek je k dispozici vše co 8316B umí
Máme těchhle switchů přes deset a pět z nich šlo předělat, dva ne a ostatní asi půjdou (soudím podle s.č.). Ty dva mají sériové číslo ES3116P43C23...
Ostatní rrcp ready mají s.č. ES3116P5BC21... , ES3116P65C25... a ten z minulého týdne ES3116P79CE0...
Openrrcp jsem si od tebe sosnul. Jelikoz je ale openrrcp.org.ru down, je trochu problem nekde nastudovat informace. Neni nekde mirror?
EEPROMku bych i koupil v GM a az se vrati kamos z dovolene, tak by mi ji snad i nalil. Nicmene me trochu tlaci cas. Ono totiz ke zhorseni kvality a zvyseni PL na nekterych tech SYKFY dochazi postupne. Driv nektere linky bezely krasne 100Mbit, ale najednou se tam objevil PL a bez brzkeho vyreseni me asi sousedi utlucou.
Mel bych drzy dotaz. Nemel by jsi jednu eepromku hotovou navic? Ten zbytek uz bych snad nejak zmaknul. V pondeli dorazej ty 16p edimaxy do CZC... Nebo kdyby jsi mel i jeden celej hotovej switch navic ;-)