me chodi 1120 s kartou tp-link atheros 5212 normalne a i 5460 stim chodi ale obcas se zasekne nechapu ale jak! nejak divne!!! ja se doni uplne normalne dostanu ale jen pres radio!!! ethernet porty nemakaj!
v manuálu je, že by to mělo umět bootovat ze sítě, takže pokud přes sériák nastavíš boot místo s NAND ze sítě atd. tak bys na tu flashku mohl pak ten systém dostat...projdi manuál
Jjj, dík, zkusim to tam, ale toto téma je stále otevřené. Doufám, že nejsem první a poslední "chytrák", kterej je ztracenej. Když najdu řešení, dám ho sem.
zdravim, tak sem si prines domu RB600, pripojim ho k siti chci vlezt pres winbox, najde mi to i mikrotik ale potom hlasi error couldnt find roteros.dll pokud se to nekomu stane, asi nejjednodussi reseni je stahnout si NeighborViewer.exe - staci zadat do googlu a pripojit se pres nej telnetem a nastavit ip a jede tak snad to nekomu helpne
bye
RB600 jsem testoval 2 proti sobe a pres Gigabit Ethernet to dalo 300Mbit tam a 300 zpet(data generovana z RB600), kdyz jsem zkousel data generovat na P3 733Mhz (na obou stranach) tak to jelo "stejne" rychle
(zapojeni PC--RG600--RG600--PC), samotne PC proti sobe primo dokazou 400Mbit tam a 400zpet, pouzit kabel UTP cat5e