Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
No myslim ze nejbliz ke me je Czertos a dokonce na nej mam i primou viditelnost.Jsem pres prazdniny u rodicu ale jakmile prijedu, hned ty fotky udelam a poslu ti je. Dik ze ses ozval
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Ahoj,
nevíte někdo jestli je v Čakovicích jiný AP než na škole? Pokoušel jsem se spojit s provozovatelem školního AP, ale neúspěšně. Blbé je že můj dům je 2patrový a navíc v centru takže vysílání z naší střechy nic nepřitáhne, ani nepokryje :(