Nejak nerozumim te hysterii tady .. moc nechapu, proc nenechat zapojit do rozhodovaciho procesu vsechny, kdo o to maji zajem. Tedy napriklad kohokoli, kdo je nejaka organizacni jednotka a pouziva validni czf rozsah? Prece se rikalo, ze tato mezicloud neco nebude o nicem rozhodovat primo, pouze bude delegovat ruzne veci na ruzne lidi (pracovni skupiny). Nebude se tedy muset na nicem dohadovat, je tedy jedno, ze jich bude 100 (spis 20 ..). Hlasovat bude v podstate jen o tom na koho se dany problem deleguje a tam muze fungovat prosta vetsina, nebo 3/5, pripadne jina, kazdopadne hlasovani muze byt elektronicke, verejne a tudiz pruhledne ..
Rikat nekomu, ze si ma vzit AS a cely rozsah /16 adres, ac se jedna o oblast s relativne malym poctem obyvatel, a pokud si ho nevezme, nebude moct o nicem rozhodovat, mi prijde uplne zcestne ..
Zkuste si min nadavat a vic diskutovat vecne .. ja jsem tady neslysel jediny rozumny argument pro to, aby byl hlas vazany na AS, krome hlasu typu: mate to zprasene, my to tak mame a funguje nam to, prudis protoze to mas jinak ..
Korunu tomu nasadil aquarius, kdyz se zaregistroval s NCX .. NFX pak taky zrejme bude mit hlas? Ale cipis (ac vsechny jeho nazory mi nejsou blizke) hlas mit nebude, protoze holt chteli setrit a neukradli si nekde cele AS .. a to mu patri ..
ja osobne koncim debatu. nevidim v tom zadny prinos. nic se nezmeni, ASko jsme, takze wo co de. akorat doufam, ze se do toho 17. najde nekdo, kdo nas tam bude zastupovat, aby to(k nelibosti nekterych jedincu) nepadlo na moji osobu.
svoje jsem rekl, za nazorem si stojim, preju hodne stesti budoucimu zrizeni.