Zdravim
Mam takovej dost podivnej problem mam jednoho klienta ktery se porste vetsinou veceru stane ze mu prestane jit internet najednou ping okolo 3000ms okstatni na ap v pohode, rano treba zase zacne jit ok, antenu ma pred satelitem od UPC direct tak me napadlo jestlit o nemuze byt tim, kdyz sem si k nemu donesl routerboarda tak mi u nej vubec nenabehl coz je mi druha zahada hned jkdyz sem ho onesl domu tak slapal ok , tak me napadlo protoze uz fakt nevim jestli u nej nemuze bejt neco v zemi nejaka snad hornina ktera by mohlazpusobovat problemy??nebo ma zakletej barak?
PS:ne nejsem blazen
co nejaky podpeti / prepeti v elektrice ? cez tam pousti ruzny hovadiny, rb treba dela ruzny veci, kdyz dostane malo voltiku i kdyz ten umi vzladnout hodne velkej rozsah, tezko rict
Nemá někdo v okolí nějakou bezdrátovou kameru, zvonky bezdrátové, bezdrátový teploměr? Sice až na tu kameru by to asi nemělo mít jakýkoliv vliv, ale pokud se to objevuje ve více méně pravidelných intervalech, zkusil bych hledat nějaké zařízení bez drátu.
to bych viděl spíš že má nějakej jeho soused zařízení na bezdrátovej přenos obrazu z pokoje do pokoje,a večer si zapne telku a je vymalováno.
pravděpodobně budeš muset do 5GHz
mel jsem stejny problem, nakonec sem zjistil ze to dela klubicko kabelu a traficek pro napajeni tv anteny co bylo v krabici na stozaru kam jsme take strcili ap.. jak sem ho vyndal z krabice, jelo to jak z praku..
Jinak - fenomenem geopatogennich zon uz jsme se u nas v siti zabyvali dost. jsou zony ktere zony se dokonce pohybuji po mape..postupuji zpuobuji problem v urcite oblasti, pak se presunou dal...hruza
Ted jsou doufam vscehny zony mimo nasi site.
Gesendet: 16-2, 2:14
tak vypada ze problem sme vyresili, museli jsme zrusit apecko kam byl dotycnypripojen a tak otocil antenu cca o 90stupnu a inet mu jede vpohode, akze bych to odhadoval nejspis na nejaky rusic v ceste mezi nim a apeckem,
PS doufam ze sem to nezakrikl uz mu to cca 4 dny jede ok
Tohle se nám jednou stalo taky. V okruhu cca 50-100m wifi prostě nefungovala (většinou). Tak jsme vzali noťasa a parabolku a chodili po ulici. V té zóně se byla schopná zakousnout i XI626 (resp. podobný typ, už je to dlouho) PCMCIA karta. Tak jsme hledali už očima a v hospodě přimo naproti tomu uživateli měli bezdrátovou kameru. Jela v 2.4G ale ne wifi, tj. analog. Jak říkám - okruh cca 50m wifi nešlo na žádném kanále.