Ano mam, par zajemcu uz dostalo nabidku ale s dalsim upresnenim ted cekam az mi slevarna da cenu za opracovane odlitky, abych si mohl upresnit svoje predbezne vypocty, nechci nic slibovat, teprve uvidim jestli se bude dat s inicialni cenou jit dolu v dalsi varce nebo ne, proste cekam, maji zpozdeni.
Odlitky mame, pasuje to do nich dobre, nove revize elektronik osazuji, ve vyrobe je i nova revize elektroniky zakladny na 4 porty/Crusadery. Jeste ted drzaky a trmeny, ty jsou ve vyrobe/objednane. Jestli jsem na nekoho kdo se mi drive ozyval zapomnel s nabidkou (emailem), tak mi poslete PMko.
Tak uz mame i pozinkovane drzaky, nove revize elektronik cekaji na par poslednich soucastek a zakladna na 4 porty posledni revize taky (sedi do krabicky jak ulita). Jeden link ma elektroniky jiz hotove a funkcni, ale jeste tam vrazim posledni verzi vf filtru az prijdou soucastky... (modri jiz vedi pro koho ten prvni link je)
Konecne jsem doprogramoval do firmwaru co jsem chtel. Uz to umi nejen reportovat RSSI, teplotu CPU i APD, napeti APD, zapinat zamerovaci rezim ale i zapinat ci vypinat rozmrazovani/vyhrivani skla - nebo prepnout na automaticky rezim, dale funguje ovladani vykonu laseru. Kalibruju ted prvni elektroniky s timhle firmwarem a dodam zajemcum hotove pojitka, mam uz vsechno co jsem potreboval. Jenom mi to bude trvat nejake dny nez tu kalibraci provedu, overim a zahorim jednotky (+samozrejme usadim elektroniku v mechanice).