Dekuji za tvuj prispevek, hned po prichodu celou nelegalne ziskanou zalohu smazu a poslu ti sem z teto operace screenshot. Tve chovani (zahajene pomlouvanim me osoby a zajsofta za nasimi zady) dokazuje, ze nema smysl se snazit cokoliv delat. Nestojim o podobne napadani z Tve strany, takze bude lepsi, kdyz nic mit nebudu.
Zalohu sis jako administrator Connected mohl poridit sam, ze ji nemas je tvoje neschopnost.
Ahoj Danny,
prosim o zaslani vsech mych prispevku do connected fora, kdyby si to poslal i s odpovedmi na ne, bych bych ti vdecny(ty jsem ale ja nenapsal). Tez by mi hodne pomohlo, kdybys mi poslal soupis HW na routeru looser a routeru duch. Mame to tam oba dost pomichany a ja si to uz poradne nepamatuju.
Nejde mi o databazovou strukturu connected, jde mi jen o data.
Pokud jsem správně pochopil vaše (tvoje a dannyho) příspěvky, tak danny neodmítá zpřístupnit samotné příspěvky, ale databázi.
Nazývat dannyho cenzorem mi přijde přehnané – pokud vím, tak to je on, kdo za cenzuru odebírá moderátorská práva; navíc v tomto případě (pokud jsem jej dobře pochopil) nejde o cenzuru, ale o autorská práva, která k té databázi někdo má (a několikrát uvedenou informaci, že danny tu kopii nemá legálně).
GNU FDL bych se neoháněl, stejně jako všechny GNU licence nepřikazuje nic zveřejňovat – pouze opravňuje toho, kdo se k materiálu legálně dostal, jej dále používat (šířit a upravovat). Nicméně nikde na téhle stránce nevidím jedinou větu, že zveřejněný text je pod GNU FDL (podobnou informaci GNU FDL vyžaduje spolu se svým textem – nebo alespoň odkazem na něj), a pokud si dobře pamatuji, tak v connected fóru to bylo stejné, takže příspěvky v něm nemusí být (a většinou asi ani nebudou) pod GNU FDL – a pokud jej budeš chtít někde jinde zveřejnit, tak bys musel získat svolení od všech, kdo tam přispívali.
at uz bylo mezi vama cokoliv, tak hodne uzivatelum (zvlaste APckarum) connected forum pomahalo. Vemte jenom tu moznost vkladani prispevku na rozvoj site. Informace zahucely do formatu a bylo jich velka skoda.
Nechci se nekomu rejpat ve svedomi, ale myslim si, ze to ublizilo vetsine uzivatelu, kteri o connected meli povedomi.
IMHO: Nema to cenu ani cist. Znam vas relativne oba a myslim si o vas to nejlepsi. Myslim, ze byste to uz meli hodit za hlavu, kdyz uz neni o co bojovat. Zvlast ted pred vanocema.