kdo by mel zajem se pripojit na Internet na Karlove Namesti?Premyslim,ze bych udelal AP a za nejakou rozumnou cenu nabidl Internet.Mam pripojeni 10Mbps pres Cesnet.
Ahoj ja bych to docela bral. Bydlim Pod Slovany 12 coz je pod karlakem smerem na botanickou zahradu. Pokud bych byl schopen se na tebe napojit urcite se rad podelim o naklady na internet :-)
myslim ze bys to nemusel omezovat pouze na karlak, ja (a banda dalsich) jsme v kosirich, ale na karlak vidime, ted mame spoj na vinohrady (tedy dal nez na tebe) a taky si to vali. pokud by to vyslo na nejake rozumne penize, myslim ze bysme se mohli domluvit na kusu tehle linky. precejen brana pres TGN je peknej shit do zahranici ... ;(
Ahoj,
ted prave stavim AP corvus to je u Vltavy pod Karlakem u Jiraskova namesti.
2> bartunek -- kde presne chces budovat to AP ?
2>Kruz -- mno nevim 15.01. u me byl Standa Bobrik a namerily sme tady asi pres 10 WiFi siti mozna ze na vinohradech je to neco jinyho, protoze pres to centrum to jde vic nahore ja se moc v tomhle neviznam, takze pokud se mylim tak me prosim vas omluvte popr. (p)opravte ;-)
Ahoj, rád bych se připojil z Resslovy, ale musím podotknout, že jsem totální laik. Mohl by mi někdo poradit, jak a co nakoupit/postavit k tomu, abych se na někoho mohl připojit?
No prave, vzdyt se bavi o deleni netu, nejde o zadnou komerci, tak proc by to neresili tady? Komu tim skodi? Naopak se o tom dozvi vic lidi, ktery to treba spoji. Co je na internetu v czfree spatnyho?
Ahoj, nějak my ale uniká smysl tohoto threadu. Jak to teda je s tím připojením? Můžu s něčím pomoct? Je už nějaké funkční řešení nebo je to ve fázi diskuze?
Kuba.
Dosvitil bych tam z Albertova, kdyz nemuzu na strechu, ale mam jen malou vsesmerovku z okna? Zatim jsem pripojen na Quercus a funguje to obstojne, ale posledni dobou pada spoj mezi i4 a k2, takze bych uvital moznost "zalohy" pro pripad vypadku spoje i4 <-> k2.