pánové(a dámy) nevybočujme z tématu , I4wifi má vlastní thread(y) ,
já mám dobré zkušenosti(jen ten novej automatizovanej system je trochu nahlavu - do jednoho balicku daj jen zboží na sklade a další posílaj zvlášť)
a jinak s bastlenim:
ten Y adaptér neni prakticky nic jiného než jen hezčí přidělání dvou konektorů na 1UTP, zásuvka je často lepší řešení
a i takové stabilizátory zdrojů si budu dělat nadále sám
dnes už "historickou" ronju(10mbit) taky je lepší zbastlit dle návodu než kupovat tišťáky(twister nepočítám).
no a nesmim zapomenout na držáky antén - na ty mam kamaráda, kterej je dělá přesně dle zadání, což se celkem taky hodí, ... no atd.
18.12.2007 v 20:25
stybla
18.12.2007 20:41
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
stybla)
My jsme si delali nejaky anteny. Byly to vetsinou biquady na tistaku namirene proti nejake parabole, pak jsme meli yaginy z cnc masiny (ty byly vizualne pekny, ale jelikoz kluci nezvladni symetrizak, tak to bylo lepsi bez nej) a delali jsme jeste vsesmerovky.
Jak jsem jednou videl spektrak, tak mi to bylo jasny a valnou vetsinu domorobo anten uz jsme vyhazeli a jak to najednou funguje lip.
Zustavaj jeste nektery vsesmerovky, minimalne jeden kus co jsem si nechal zemrit se jakz takz povedl, byli jse jen trosku mimo. stred anteny byl na kraji pasma.
Ahoj,
po přechodu na 5G jsou poslední věci, co dělám a nekupuju, následující
- pigtaily z kabelu H125 CU PE na jednu stranu si dám RSMA a na druhou N male. Nejdelší máme 17m na spoji kasik-jabtoc
- resetátory
- eeprom do switchů repotec aby se aktivoval rrcp management