Tak jsem dodelal reportovani vykonu laseru v mW, vlhkosti vzduchu v %, pridal automaticke vypinani podsvetleni LCD displeje + hotswap start displeje za behu (hardcore), reset mediakonvertoru, identifikaci jednotky seriovym cislem. Mam mrazak na testovani a kalibraci jednotek za mrazu, abych mel jistotu ze budou fungovat pres cele rozpeti teplot. Vsechno mam akorat ted delam tu kalibraci - testovani, zdali pres rozsah teplot jednotka funguje. A pak hura... k zajemcum.
DOsahnu -33 na sonde a -24 na APD po vychlazeni. Mozna najdu v mrazaku misto kde to bude mit jeste min. Ale mrazici box do -54 C ktery bych rad stoji 20kkc, tak musim jeste chvilku pockat az na to budem mit.
vtipných mě napadá spousta, ale z těch praktických... šlo by možná přiřadit význam jednotlivým bitům, vypisovat to stejně po těch bitech (a ne jako znaky), a přenášet tak více informací paralelně.
například jeden bit by mohla být informace o tom, zda ethernet na druhé straně má nebo nemá link...
Ehm, no, přimlouval bych se i za verzi bez těchto serepetiček, resp. to udělal jako "option" nebo prostě aby si to pak třeba každý uživatel mohl sám přeprogramovat/nastavit/...
Podle mne to jsou už jen blbůstky, ikdyž dohled je velice důležitý. Ale momentálně je spíš důležitější maximální počet fungujících spojů a ne pár, ještě zaseklých na tom, že tyhle vymoženosti nejedou zrovna tak, jak mají. Co jsem z toho tak pochopil, tak je to otázka fw, tj. se to dá přeprogramovat i na (až teda budou) běžících spojích.