xchaos
Samozvany gubernator
Team Member: MOD |
Já prostě hodlám vstoupit do takového CZF OS, abych tam mohl hlasovat společně s ostatními, kteří to vidí stejně jako já. Nevěřím, že jsem jediný, komu vadí, když jsou na titulní stránce ankety, kterých se nemůže účastnit (neřeknu, kdyby tam byly třeba aktuální výsledky ... budiž... ale takhle to má fakt nulovou informační hodnotu...)
<flame>A co se týče toho xchaos-filtru... opravdu, dej si pozor, aby někdo neudělal danny filtr. všem, kteří mají pocit, že reprezentují někoho jiného, než jen sami sebe, tenhle pocit velmi rychle stoupá do hlavy.</flame>
(zajímavé, že já ačkoliv nikoho "demokraticky nereprezentuju", a reprezentuju jen sám sebe, tak nemám problém hledat společné zájmy se spoustou slušných lidí, kteří také reprezentují jen sami sebe... a spolupracovat s nimi... fakt nevím, proč se musím za každou cenu učastnit něčeho, co je předem odsouzeno projít si všechny dávno prozkoumané slepé uličky zastupitelské demokracie... když už bych s něčím experimentoval, tak s přímou demokracií.... ovšem, samozřejmě, demokratické hlasování má daleko větší smysl když se bavíme o tom, co se NEBUDE dělat, protože koneckonců něco nedělat, s tím nejsou spojené žádné náklady - stačí nadávat tomu, kdo tu dohodu poruší.. na druhou stranu, když se dohadujeme o tom, co se BUDE dělat, tak svým způsobem peníze fungují lépe než demokracie... chce to prostě jen najít vhodnou rovnováhu...)