stybla
Senior Member
|
Vis Dane, kdyz uz nejake os zakladat, tak bych zacal necim malym, jako napr. sprava portalu, nakup licenc{e|i}, zahostovani stroje, atd.. Urcite bych nehledal univerzalni reseni na vsechny problemy, protoze z historie je videt, ze to nikam nevedlo. Vsechny ty diskuze zacali 'zalozime os' a skoncili u toho, ze se snazili nalezt celorepublikove univerzalni technicke reseni. Kdyz to vezmu hodne velkou nadsazkou, tak takovy telecom. Ostatne o tom byla doba, to bylo kdysi czfree. Czfree - krizova vyprava proti telecomu. A ISP? "Spojenci". Jakze je to dneska? Telecom se ukazal byt neschopny nepritel, a tak se vytahlo do boje proti ISPckum. Sice uz ne v podobe "jednotneho" czf, ale to nehraje zase tak velkou roli.
V tech vlaknech se "nikdo" nezabyval portalem, domenou, projekty(ehm akorat projekty, ktere by pomohly sirit i-net). Tedy, par jedincu se naslo, ale neprilo mi, ze by to nekoho extra zajimalo.
Mne se nelibi, kam se to ubira resp. muze se jasne rict, ze to jde TAM, a ze to tam skonci(skoro bych rekl, ze to je videt, jenom to neni slyset). A tak dost dobre nechapu, proc se na jednu stranu vola po 'os' a po nakupu licence a po tom, ze je neco na dobre slovo, ale na druhou stranu se "kouka jinam". Ze by se nekteri lide bali priznat pravdu? Pokud jde o me - ja se s tim vyrovnam/smirim. Spis bych mel napsat "uz jsem se smiril", protoze czfree.net mi nebylo nikdy vice lhostejne, jako je ted.