BTW bydlim v takovy maly, zapadly vesnice-Sestajovice, neni to od ujezda daleko ale bohuzel prima viditelnost tu neni, nevite nekdo jak to tady vypada se signalem?
To jsou slova do pranice...
Prihlaste se nekdo, kdo tomu trochu rozumi a rekne, co presne je potreba a kam to mame dat, pro mne je tohle vsechno spanelska vesnice...
A nebo nezajdem nekam na pivo, kde se to da probrat?
BTW: Mam doma plonkovni kompletne funkcni Cyrix 166MMX, 32MB RAM, 1.6 GB HDD - nabizim jeho volne vyuziti jako cokoliv, bude-li to ku potrebe a povede to aspon trochu ke mne
No preferoval bych nejaky vikend, at je to stylove tak hospodu U Rohozniku (1 zastavka pred konecnou). Na datumu se ma cenu domlouvat, az projevi zajem dostatecny pocet lidi, aby to pripojeni vyslo na nejakou rozumnou cenu.
Takze zajemci, hlaste se.
Pripadne mam digital, kdo bude potrebovat, muzu se stavit a udelat par fotek dokola, at vime kdo kam vidi.
V Ujezde nad lesy na sdl.Rohoznik je 100Mb LAN s asi patnacti lidma co by se chteli pripojit.
Takze vyzivam nekoho z pripojenych uzivatelu teto site, aby se aktivne zapojili do diskuse.
Pochybuji, ze by takovouto sit provozovali bez serveru systemem peer-to-peer, takze nejaky HW uricte budou mit a pak by do nej stacili dat ty dve WLAN sitovky - jestli teda nemaji PCI sloty obsazene radicema, atp.
A rozdelit 16000 mezi 15 lidi + ti co na toto AP pujdou pres radio, asi nebude takova financni zatez.
ha, az se zacne neco dit, tak ja bych se urcite taky pridal, problem, je, ze nemam moc casu, taze spis parazit (finance nejsou problem), jo jinac ziju ve zherske, takze s tema vezakama to pro me neni zas az tak ruzovi...
Zdravim vsechny!
Jestli potrebujete ISA grafickou kartu, mam doma 2x Trident 0,5MB, sice uz hodne dlouho nepouzivany, ale mely by byt funkcni, pokud to pomuze pri budovani site v Ujezde, rad je prenecham. Taktez MB pro Pentium (ale pozor, je to ATX). Mozna by byl i dalsi HW.
Pokud by bylo pripojeni v Zisovske 1628, tak dejte vedet. Momentalne by ale byl problem s penezma, mel jsem ted trochu vydaje. :(