sj-shark
Member
|
takze
vsechny disky jsem odpojil
znova zapojil + jsem zapojil jeden disk co nebyl zapojeny
proc to nevim, asi zbyl v tom kompu a k pouziti reidu nebyl potreba
a pochybuju ze si to bude zajsoft nebo danny pomatovat kdyz jsme to delali
sel by snad pouzit jako dalsi back nebo co ja vim, proste pouzit na cokoliv
jinak ten disk facha, odzkouseno tady v kompu, asi blbej kontakt
trochu vic se hreje, mam tu pripraveny pridavny vetracky ktery bych tam namontoval, to udelam hned az mi da nekdo vedet zustane li tu forum ci nezustane li tu forum
dale se mi doneslo (nemam cas a po jistych debatach ani chut vsechno cist) ze se porad tvrdi ze je pc "moje", verejne jsem prohlasil ze ho predavam komunite! (za moje ho prohlasim pokud nebude komunite potreba, tj uz nebude vyuzity)
co se tyka pristupu, nenarokuji si ho, paklize bude padny duvod mi ho odebrat podporeny komunitou, necht pristup nemam, ale vyprosuji si jednany jako ma danny mi vzit accont jen tak protoze kopiruju back up, co se tyka osobnich udaju k tem mam stejne jako k pm pristup jako administrator, takze je to divne
+ jeste teda zmenil root heslo, tj po bootu jsem nemohl nic zkontrolovat, timpadem nemohu provadet pripadny servisni zasah
tot vse, pokud se neco zmeni, prosim o kontaktovani na icq nebo pm ci meil
co se tyka pe3ny.net nevidi zadny problem se zachovanim fora zde, hosting zdarma, konektivita zdarma, zitra + - bude po problemech doprevedena konektivita do zbytku czfree do osfp, tj i czfree dostupnost vlaknem do sitelu
ja osobne jsem schopny zajistit hw pro kompletni backup fora na 2 dalsich strojich vedle (jeden xeon ma disky v raidu) , + pripadny okamzity hosting na stejne ip v pripade poruchy stroje
ave
shark
Naposledy upravil sj-shark 14.01.2008 v 12:50
|