V síti máme mraky zařízení WRT 311 a 312. Všechny nastavuju přes Firefox a žádný problém.... Tak nevím
Jinak problém nového firmwaru 1.6.5 je vstupní předzesílení bezdrátové části které konečně začlo fungovat. Je třeba pokud toto zařízení použijete jako klient tak nastavit hodnotu 9dB
Pokud tam necháte 12 tak sít sice vidíte ale nepřipojíte se. Toť moje nemilá zkušenost... Jak to valí vám?
Já přešel zpět na 1.6.4 RC3, no jinak, znáš ještě nějaké chyby té poslední verze? Kdyžtak si přečti moje starší příspěvky na tomto tématu, a dej vědět.
Díky
Hmm no 1.6.5 mi prijde stabilnejsi .. moje 311ka se pri normalnim pouzivani restartovala tak kazdych 1-2dnu .. ted uptime kolem 10ti .. Zkusim jeste polaborovat s tim chlazenim ..
(problem s prekladem portu se me netyka - nepouzivam to).
Kolega jim volal a mluvil s programátorem. Ten říkal že 1.6.5 je primárně určena pro WRT312 kde opravuje spoustu chyb. Reálně ji nasazenou ve WRT311 ani neměli. Takže to testujeme my zákazníci. Mám zkušenost že se to s tímto firmwarem dost často ani nepřipojí. Takže všude nechávám 1.6.3 a spokojenost
Moje zkušenost.. Nahral jsem verzi 1.65 RC do 311 a pouzime me to jako mistní AP s Natem pro cca 11 lidi. Po instalaci teto verze se podstatně zlepšíla stabilita .Prostě WRT driv padal třeba 3 až 4 x za den a nyni jednou za 36 hod. Samozřejmě je to zavisle na zatížení od uživatelu. Pokud je zatěž menší drží i dele.
Kazdopadne druha vec co jsem cca ve stejnou dobu menil bylo chlazeni - zrusil jsem ty nalepovaci penovy nozicky na kterych ten bazmek stoji a postavil ho na kompa celou spodni plochou - (celkem dobre to zlepsilo odvod tepla).
Cili s dobrym chlazenim a novym firmwarem i moje "padavka" vypada zdrave.
Jo to chlazeni to bude ono.. Jak rikam pokud neni prilis zatizeny tak drzi dobre.Pravda je ze tim protece za den hodne dat.. ted koukam za 6 hod tam proslo 23 Gb .