Pred pul rokem mi Simandl vypravel o stavu CZF, at uz starych casti CZF (connected) nebo soucastnem vlastnictvi domen atd. kdy v zajmu zachrany ci "zachrany" byly tyto predeveny na jednotlive osoby. Jeho hlavnim cilem bylo vsechny tyto veci zverejnit a prevest je na delegovane subjekty - at uz volene zdejsi nebo do vlastnictvi skutecnych pravnich subjektu, ktere zajisti stabilni zazemi pro CZF a ne, ze budou spadat pod libovuli jednotlivcu. RIkal jsem mu - vykasli se na to - co z toho budes mit? Ted je videt co z toho ma.
Muj nazor k tematu zda pochybil - v pripade Dannyho ANO, ALE (!)
jakozto uzivatel, ktery jiz nemel prava admina nemohl vedet, kdo ho skutecne prav zbavil a kdo mu zmenil popis, proti jeho vuli. Logicky z toho podeziral toho s kym mel nejvice sporu. Je to ovsem pouze a jejich osobni spor, ktery s rozhodovanim zastupcu CZF o klicovych vecech nema co delat a jejich osobni spor hodlam i nadale ignorovat.
V pripade connected NE, protoze vsechny ostatni pokusy selahaly (co je na tech datech connected tak strasne tajneho absolutne nechapu).
MMCH: Nakolik zmenu jeho prav a popisu skutecne provedl Zajsoft by me osobne celkem zajimalo, na Zajsoftovy duvody se tady nikdo nepta. A vite proc? Protoze skutecnymi vladci tohoto fora, stejne jako serveru, mapy atd. jsou ti kteri vlastni HW, klice od kanclu, heslo na roota a je na ne napsana domena. A vite co s tim muze delat slavna rada, mezicloudy a jine instituce? VUBEC NIC. A pri techto zabomysich vlakach a pitvani slovnich spojeni to tak i zustane.
Osobne bych byl celkem rad, aby to jednou nekdo vypnul definitivne - aspon by mi prestali chodit maily o tom, ze mam v "DIskuzi pred hlasovanim cloudu" diskutovat nebo hlasovat v naprosto nesmyslnych tematech jako je toto.
vazeni, myslim si, ze osobni diskuse a trvale hadky skodi vic, nez nejake rozhodnuti v dane veci. Bud podejte rade navrh na hlasovani, nebo toho nechme. Hledame, kde by sima i danny mohli byt nejvice platni komunite a nikoliv kdo je mizera hodny pranýře.
Ackoliv jsem take z mnohych projevu Dannyho a Simandla zklaman a myslim si, ze si mnoho prispevku mohli odpustit, prijde mi, ze samotna diskuse o odvolani simandla je trapnejsi nez cely jejich dosavadni spor dohromady. Kdy uz lidem konecne dojde, ze predstava, ze nejaky kolektivni organ bude pusobit a jednat v dokonale shode, je neskutecne naivni a snazit se za kazdou cenu pusobit dojmem shody a harmonickeho souziti je destruktivni.
I kdyz projev Simandla nebyl v nekterych ohledech ukazkovym pripadem diskuse, presto Simandl prakticky nic spatneho neudelal - prispevky v diskusnim foru nemaji zadnou skutecnou moc a rozumni lide si je rozumne preberou a budou si po jejich precteni myslet sve i o pisateli tech prispevku.
Kdyby lide meli lepsi veci na praci a nepotrebovali by stourat se v banalitach, tak by vzajemne spory Dannyho a Simandla v klidu ignorovali a vubec na ne nereagovali.
20.01.2008 v 13:54
JKLIR
20.01.2008 13:59
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
root)