kdyz ma majklovec snahu neco delat, tak vazne nechapu, proc je mu v tom braneno. je to jeho cas, a jestli si na tom vylame zuby nebo ne, je snad jeho vec. a jestli o konverzi neni zajem, tak proc se to nerekne rovnou? ohanet se porusovanim licence je po ~5ti letech silne OT, a imao dost slaby argument. ale 'whatever'.
edit: jeste bych mohl dodat, ze uspesna konverze neimplikuje nutnost migrace.
Jestli to berete jako splatku dluhu, tak ok, ja s tim problem nemam. Ale pripada mi lepsi, kdyz uz zmenu, tak rovnou prejit na volny software.
2Danny: Stale si na tvoje pruzeni nemuzu zvyknout. Fakt me nebavi kdyz nekdo prijde s konkretni nabidkou pomoci a ty si do nej preventivne kopnes. Podle mne nejsi schopen tymove prace.
Konkretni software jsem samozrejmne nerozjizdel, protoze jsme se jeste na zadnem nedohodli.
> Prace se musi zacit u analyzy problemu a ne u psani konverznich scriptu (a znovu se ptam, do ceho??) doslova na vlastni pest...
Odkazy na fora jsem poslal, seznam je na wikipedii. Kazdy si muze svou analyzu udelat sam.
Nabizis se, ze udelas analyzu - predzvejkas nam data - nebo budes jen kecat?
Ja se nabidnul s konverzi.
Na vlastni pest to nedelam, psal jsem svuj navrh na radu. Jen se zatim nikdo dalsi nenasel, krom tebe, kteryho bavi hazet ostatnim klacky pod nohy.