Aktuální počet lidí v seznamu, co do toho jdou jsou tito:
Drakula
kodan
luha
nay
sranda
Stay d
VasekD
wanthalf
Wolverin
Martin
Petr
Další adepti:
Mephisto, mamash, cupy a Honza - Pekarka
Poslední poznámka, rád bych tedy slyšel od všech, co si myslí o formě financování ZPNet ? Plošně nebo to nějak diferencovat a potom jak ? Můj názor již byl vyřčen.
Ahoj,
prominte( hlavne Drakulo), mel jsem dneska zmerit maximalni vertikalni uhel jaky je mezi budoucimi body ze strechy na ZP, ale dneska jsem se vubec do prace nedostal. Pojedu tam zejtra v poledne, takze vysledek uverejnim nekdy zejtra vecer. Jeste jednou sorry, ale nejak to nestiham.
Lidi potreboval bych poradit. Myslite ze by to teda slo se pripojit k Bontonu az to tam bude? Teda jde mi o to jestli budu mit signal. Juknete se pls na muj bod na mape a reknete mi jestli bych byl vzdalenosti a smerem v signalu. Nekod rikal ze vysilac bude otocen opacny smerem nez jsem ( nicmene poradne tomu nerozumim tak nefim jestli to je nebo neni realny) Ze strechy mam primou viditelnost na tu nejvyssi budovu Bontonu. Tak se nekdo obetujte a juknete do mapy diky...
dneska odpoledne jsme s Danem (Stay D) zmerilinezmerili vertikalni uhly.
Slo do dost spatne( uhlomer - pravtko - strasnej vitr ). Nicmene zmerili jsme nasledujici uhly ( mereno od vodorovne plochy strechy):
12 stupnu - Stay D
5 stupnu - Drakula
a vsechny ostatni body lezi snad mezi nema.
Takze myslim ze muzem pouzit tu antenu s vyssim ziskem.
No, jestli tech 180 stupnu bude z JZ rohu zapadni veze a od hrany nejvyssi veze, tak bych se tam mel vejit. Koneckoncu moje antena by byla jeste o dalsi 2-3 metry smerem na jih, ta fotka je z okna.
Ja s touhle technologii nemam zkusenosti, takze nevim, jestli okraj spektra je jisty nebo ne. Navic jenom vy vite, kde presne ten uhel bude zacinat. Zda se mi, ze bych v tom vyseku byt mel, ale jestli nekdo z vas ma pochyby, tak radeji pockam a promerim to na funkcnim AP.
Pripadne kdyby nekdo v dohledne dobe lezl zase na strechu, tak bychom se mohli domluvit, abych vylezl na svoji, aby bylo jasne, ktera to je.