Dobrý den, určitě tady už toto téma zaznělo, ale nemůžu jej nikde najít...nezlobte se....s wifi začínám a nerad bych překračoval limity CTU. Mám AP 5460 a 10Db OMNI zajímá mě jestli u vysílání při 20Db z apčka jde do antény těch 100mW - kabel a konektory a jsem v limitu a nebo už nějak překračuju.....nechápu ten výpočet....ale když mám ap které umí poslat do pasivní antény 100mW tak anténa už nezesiluje když namá cím nebo ano? přece nelze počítat u vysílání výkon ap 20db + 10db anténa - kabel-bleskojista- konektory...nebo ano? Prosím poradte i když je to pro Vás asi nesymslný dotaz.....moc děkuju.....Petr
Když jsem se díval do AP v jiných sítích tam mají všichni kolem +17dB a taky OMNI 10dB. Když jsem to teď hodil na těch 7dB Tak mi klesl signál tak, že se sotva připojím. Nejde to nějak jinak? To je fakt málo. Vysílám signál....!
Spektrometr nemám šanci tady sehnat. Proč je u vysílání důležitý zisk antény klienta? Jestli je to důležité tak je to na asi 0,5km ale bude to různé nebude tam jeden. Jinak ap WA2204 + 0,5 Pigtail s H155 a JPA 14 = klient a Vysílání WL5460AP + OMNI10 0,9 pigatil H155