Zkus ještě zkontrolovat,jestli při přepnutí do klienta to současně nepřepne i anténu na druhý port, případně zkontroluj i na APčku ACK, ale třeba i další parametry (beacon,DTIM - měly by být shodné). TEW v režimu klient neprovozuji,takže dál neporadím. V nouzi to ještě zkus pověsit na AP v režimu WDS.
Cipis radí dobře,režim klient nebyl u těchto kousků zdařilý.
My to provozujeme v režimu bridge a funguje bezvadně. FW Tonze. Od doby instalace a doladění s jediným zásahem. Ten byl takový "zajímavý". Anténa je připojena na 1 konektor, ale konfigurace byla jako diverzitní. Přesto to rok fungovalo. Pak to "chcíplo". Stačilo nastavit správnou anténu (vlastně konektor) a zas klídek.
Co se týká OpenWRT, intenzivně jsem to hledal před více jak rokem, ale nenašel. Obávám se, že migrací OpenWRT na tenhle AP se asi nikdo nezabýval. FW je taky jen od původního výrobce (ne od těch co jen změnili jméno) a potom právě od toho Tonze. Zdá se, že Tonze má kořeny někde v Polsku. Také v Tonze FW jsou nedodělky, ale s tím se v téhle cenové kategorii holt musíme smířit. Tedy když to není open project.
Zkrátka, profesionální zařízení s toho neuděláš.
I když musím říct že to jede úplně bez problémů už asi cca 2 roky a možná jednou jsem musel opravit nastavení Diversity (omylem jsem zapomněl nastavit anténu) - ale i s tím to několik měsíců jelo bez problémů